hits

Stolt 4 barns mamma

Jeg er så stolt og føler meg fantastisk rik! Jeg har 4 flotte barn. 3 jenter og en gutt ( attpåskatten). Som 20 åring ble jeg mamma for første gang . Husker den dagen som om det var i går. En opplevelse på det sterkeste. Lille Rosalie var bare 45cm og 2440g . Nå er hun 21 år og studerer til skipsingeniør på universitetet NTNU i Ålesund .; heldigvis for oss, så har vi hun hjemme.

Nå i kveld jobber Rosalie sammen med kjæresten sin.

Rosalie hjelper han med matematikk. De går begge på NTNU og samarbeider med noen fag som Rosalie har hatt tidligere.  Koselig å se hvor fornuftige de er. Jeg har aldri presset barna mine, men jeg støtter de og gir de gode råd på veien. Noe jeg mener er utrolig viktig. Som foreldre er det fint og støtte barna men ikke ta valgene for de. Ikke minst akseptere deres valg når de er voksne. Viktig at de lærer gjennom også å feile. Det er viktig med erfaring på godt og vondt for å utvikle seg selv. Det er en del av livet. 

Vendela kom bare året etter. ( da visste jeg hva jeg gikk til, så jeg lyger ikke ved å innrømme at fødselsangsten var enorm!) Like stort var dette vidunderet som nå er 20 år og studerer lærer på Høyskolen i Volda. ( heldigvis kommer hun hjem hver helg). Som 20 åringer flest har hun en stram timeplan fra fredag til søndag. Viktig for meg er å planlegge vaktene mine på jobb for at vi alle sammen, skal klare å finne plass til sushi (Zuuma) eller helgemiddagene våre hjemme. 

Vendela har alltid en god kommentar til det meste og en stor dose humor .

 

Amalie kom som etter planen var 2000 års barnet! Lykkelig var vi også da det kom ei frisk og helt nydelig jente. Hun er så snill og alltid veldig omtenksom . Amalie går 2 videregående .

Lille bror er en nydelig og snillhjertet bror , med sterke ønsker og meninger. Som til tider kan være både utfordrende og sjarmerende ..

Finnes ikke noe større enn å få flotte barn , og følge de opp og få oppleve deres veier i livet. 

En klok tante fortalte meg engang:  Det er viktig og tenke på barna som en fugl....som har vinger....de må ut å fly. 

Dette har jeg tenkt på ofte, da jeg alltid har vært og må innrømme jeg er fortsatt en hønemor. Men jeg støtter barna mine med å bruke vingene og fly.... se og oppleve...prøve og feile. SÅ GLAD I DERE     ...mamma

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar