hits

En ny epoke starter.

Da er høsten 2017 her. Det er ikke en helt vanlig høst det kan jeg virkelig skrive under på. Mye har skjedd dette året som har vært på godt og vondt. Men heldigvis har det kommet så mye mere positivt enn negativt ut av det.

Lille attpåskatt har startet på skolen, dette er en ny epoke for lille og også for meg. Jeg har vært der før og opplevd skolestart 3 ganger før. Men den følelsen det sette igang for meg som foreldre er akkurat like de som var før. Vil barnet mitt trives? Får han gode venner? Blir mitt barn sett, hørt og tatt i mot på en god måte. Livredd for mobbing, jeg kan huske selv å bli mobbet på ungdomsskolen noe som var vanvittig vondt. Så til alle dere foreldrer, tenk på hvordan dere selv snakker om andre. For vi er rollemodeller også her, barn blir ikke mobbere de lærer desverre dette en plass. Vi kan alle gjøre vårt for at barna våre skal lære seg og oppføre seg bra og behandle hverandre med kjærlighet.

Lille gledet seg til første skoledag, og det ser ut til at han stortrives så langt. Han har allerede fått seg noen nye kompiser og skolen han går på er liten. Fordelen med det er at de blir sett og at læreren har god oversikt og tid. De er 12 stk i klassen og 11 i den andre. De to første årene skal de ha det slik. Dette er utrolig flott da de to første årene er viktige mth på å lære å lese og skrive. Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker når jeg sammen går til skolen med lille. Han er glad og fornøyd og løper inn for å starte dagen.

Lykketil alle foreldrer og barn som starter i disse tider opp på skole. "Vær den du vil at andre skal være for deg"

Én kommentar

Så fint innlegg du har skrevet :-)

Ønsker deg en strålende torsdag!

Skriv en ny kommentar