hits

Ikke bry deg
 

Heldigvis har vi en fri vilje, bruker du din?

Heldigvis kan ikke noen se hva en annen tenker, vår egne tanker er det heldigvis bare vi selv som kjenner til. Noe jeg vet er at det alltid er noen som tenker noe om meg, eller noen som sier elller mener noe om meg. Sånn er det bare. 

 

Jeg tenker, aksepter,aksepter , aksepter. Ja AKSEPTER at andre tenker noe om deg, uansett. Mitt råd er, bry deg ikke om det, for de vil alltid ha en mening om deg, så ikke bruk tid på det. For det er bortkastet tid og energi. 

Det som er viktig er å gjøre det du selv føler er rett for deg, vi er mennesker med en egen vilje, aksepter deg selv. Ingenting er bedre med mennesker med forskjellige MÅL, MENINGER, DRØMMER , OG VISJONER.

Når alt kommer til alt er det oss selv som er viktig. Det aller viktigste for meg er at jeg har det bra, og at de jeg har rundt meg har det bra. Jeg elsker barna mine og familien min, og selvsagt mine venner.  Vi kan være enige om at vi  alle har noen som betyr mer enn alt annet i livet.

Jeg har lært å kjenne meg selv, og nå som voksen, er det mange ting som har forandret seg. Som hva jeg ønsker for meg selv og for de jeg er glad i. Om meg har jeg lett for å bli glad i andre. Jeg gir av meg selv 100% , og forventer rettferdighet og å få det jeg gir tilbake. Selv om det er ingen garanti for det heller, derfor er det lett å bli såret. Jeg er født i krepsen, jeg er hjemmekjær, glad i andre og viser stor omsorg for de rundt meg. Det er lett å gjøre meg glad, og det skal ikke mye til for å gjøre meg lei meg. Barna mine, noen er voksne og jeg er uendelig glad i de.  Jeg elsker dem, og ønsker å beskytte dem fra alt.  De er en del av meg.  

Verdier og holdninger, bakgrunner og opplevelser er forskjellig fra person til person. At like barn leker best, det er nok noe i det.  MEN om man er ulike kan man finne styrken i det  begge har av kvaliteter for hverandere.  Være ydmyk. Gjøre ting annerledes, og ikke minst velge rett og galt ut i fra det.

Vi må ikke være en kopi , løp ut fra saueflokken. Ikke vær redd for å tenke annerledes, du trenger ikke gå den samme veien. Tørr å ta dine egne valg. Du har fri vilje.  :) 

 

YOU DON´T NEED A 

REASON FOR DOING 

EVERYTHING IN YOUR LIFE.

DO IT BECAUSE YOU 

WANT TO. BECAUSE IT MAKES 

YOU HAPPY.

 

Ha en fin helg!  Gjør den fin. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar