hits

Ostekveld med fantastisk sylte fra Meia-Duzia

Elsker å ha besøk av gode venninner, min dør er alltid åpen. Ingunn sa hun ville komme innom meg en ettermiddag. Jeg serverte derfor noe enkelt ,men SUPERGODT!  Nemlig ost med masse godt tilbehør. Siden jeg har spisebordsofa og åpen løsning, ble vi sittende der lenge. Dette er praktisk også når vi er mange da stuen vår ikke er så veldig stor men akkurat sånn passe. Så lurer du på hva godt du skal servere el bare kose deg med til helgen? Eller kanskje du lurer på hva du skal finne på til klubben ? Da er dette et superenkelt forslag som attpåtil smaker utrolig godt.  Alle har vel sine favoritter når det kommer til ost og kjeks. Glem ikke å sett frem pepperkakene, de er nydelige sammen med blåmuggost og fiken sylte til. 

 Herlig å slippe å forberede maten i flere timer.  Jeg anbefaler deg å ta turen innom butikken på Moa Syd, der får du fantastisk god hjelp fra Cecilie. Butikken heter Smak & design. På bildet under ser du butikkens logo. Cecilie yter god service og vil kunne gi deg supre og enkle tips som vil imponere. Oppskrifer har hun også som hun deler villig med kundene. Alltid kjekt å prøve noe nytt med produkter som ikke er å få hos de ordinere butikkene. 

Husk å velg riktig tilbehør til de ostene du har.  Typisk tilbehør er honning, nøtter og ulike sylter og tørket frukt og kjeks. I dag er det så utolig godt utvalg av sylter, jeg har blitt helt hekta på en serie sylte ifra Portugal som er fantastisk. 

Finner mere info her: Meia-Duzia (www.meiaduzia.pt) Jeg kan virkelig anbefale å ta turen innom Moa Syd 

Utformingen på tuben har de hentet inspirasjon fra en malers verden. Alle har egne farger som indikerer tubenes forskjellige innhold knyttet opp mot frukter og bær. Deres filosofi er søken etter å forbløffe med unike, kreative og uventede smakssammensetninger. Med Portugisiske råvarer og kortreiste råvarer setter de en høy standard.

Meia-Duzia fruit jams er alle håndlaget med en stor anndel ren frukt. Den med Fiken passer utrolig godt sammen med blåmuggost som er min favoritt.

I serien finner man også et stort utvalg av unike honninger, flere varianter sjokkoladekrem og flere nydelige te sorter. Oljene er også noen av produktene som brukes flittig her i huset. Syltene kan brukes til all type matlaging, de er nydelige til ost og kjeks, frukt, deserter, spekkemat samt mye mer. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Kanskje et tips til helgen?

PACK 3 Experiênces de Doces de Fruta meia.dúzia® 

Én kommentar

Iselin Renée

18.01.2017 kl.11:47

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar