hits

Bli settFrykten for å ikke se et barn som krysser gaten i trafikken i vintermørket er skremmende. Du har kanskje selv vært ute å kjørt på kveldstid, da ser du sikkert at de aller færreste bruker refleks.  Min minste er ikke ute alene å går, men han skal  begynne i første klasse til høsten. Derfor tenkte jeg at her måtte det til en skikkelig research på hva som var å få kjøpt av reflekser til barn som virkelig synes i trafikken. Det var ikke mange klikkene som skulle til før jeg oppdaget denne fantastiske jakken på nettet. Refleksjakken er rett og slett genial, den lyser opp i mørket, og refleksen på  jakken lyser opp når billys treffer den, allerede  fra 1 kilometer unna.  

Denne jakka har alle nødvendige godkjenninger på plass, blant annet EN471-sertifiseringen  ( dvs Klær sertifisert i henhold til EN 471 gir brukeren synlighet i farlige situasjoner under noe lys på dagen og under belysning av kjøretøy frontlykter i mørket. Høye krav stilles til stoffet inkludert farge og refleksjon som stiller krav til reflekstøy. ) Jakkene passerte kravene med bravur, og er OECO-TEX sertifisert som setter standarder for giftstoffer i klær. Jakkene er godkjent helt ned til babystørrelse.

Jeg tør påstå at dette er en billig forsikring,  å redde barn fra å bli påkjørt. Som du ser på bildene er jakken lett synlig og du kan føle deg tryggere når barna er ute i mørket. 

Jakken er også varm og har en fin passform. Denne jakken er det nå et vintersalg på om du vil invistere i en refleksjakke til ditt barn. Jakken er beige/ grå, når den ikke blir lyst opp i mørket, slik som du ser på bildet under. Prisen på jakken er det heller ikke noe å si på. Linken til nettbutikken står nederst i innlegget. 

Nå har jeg testet denne jakken på sønnen min, den er helt genial! Den er virkelig superbra, den er så enkel å se for som du ser på bildene snakker den for seg selv. Jeg er så imponert over denne jakken. Designet på jakken er også veldig fint, den har knytting i livet, gode lommer for fine skatter og den er god å varm.  Pelskanten rundt hetta er selvsagt av fuskepels da produsentene er opptatt av miljøet og imot bruk av dyrepels. 

 Som du ser er det ingen tvil om at jakken synest godt.  Oppfordrer alle til å dele dette innlegget, så flest mulig får se hvor fantastisk den er.

Jakken er det 3 stykker ifra Åleusund som har utarbeidet. 

Det var en Taxi sjåfør som fikk ideen , da han ofte når han var ute å kjørte såg mange som desverre ikke hadde refleks. Dette sådde ideen om å finne på en god løsning som kunne trygge barn i trafikken. Han satte da igang med å få med seg noen medkomanjonger, sammen utviklet de denne unike jakken. 

 

Link til sidene :  http://refleksbarn.no/

https://www.facebook.com/refleksbarn

Har lagt med link til en video jeg har laget til for å vise effekten da min sønn var ute en vinterkveld, å lekte i snøen.

https://www.instagram.com/p/BPQNu9_jO65/?taken-by=trineslinning

 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

18.01.2017 kl.16:08

Utrolig fin jakke! :)

mittvakrehjem

18.01.2017 kl.16:10

Hei så fint du synest det. Jakken er superbra, den fungerer virkelig.

Znippen.no

18.01.2017 kl.17:15

Så kjekt, og kult :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følg den på facebook :)

mittvakrehjem

18.01.2017 kl.20:29

Takk - det skal
Jeg ????

Skriv en ny kommentar