hits

Tiden ..

Tiden kommer det er iallefall helt sikkert, det som også er sikkert er at jeg har hele 40 år bak meg. Jeg føler meg ikke som 40 men men, jeg er det på godt og vondt. Hvor mange år til jeg får vet jeg ikke.

Jeg har 3 barn fra mitt første forhold, vi var samboere i 11 år. Vi har et flott samarbeid med barna vi har ilag, som fungerer godt. Vi fikk 3 flotte jenter som er 16, 19, og 20 år. Vi bygde hus på Bogneset og jentene vokste opp og hadde en fin barndom. Forhold nr to var det forholdet jeg trodde ville vare livet ut som absolutt ikke gjorde det, vi ble separert i fjor sommer, etter nesten 7 år, det store positive som kom ut fra dette er lille månestrålegutt som snart fyller 6 år til våren. Men det var etter dette bruddet jeg lærte mest, om hva et forhold trenger av kjærlighet, samhold, ærlighet, komunikasjon, egentid, egenverdier, tiden, drømmer, dette er bare noen ting jeg kommer på i farten som var dysfunksjonelt i vårt samliv. For meg er tid det eneste virkelige av verdi vi mennesker har og det eneste vi faktisk ikke har "råd" til å miste. Jeg mistet mye på mine 7 år, tid jeg aldri vil få igjen, tid jeg kunne brukt på meg selv. Jeg sitter heldigvis igjen med følelsen av at tiden min, var nyttig for noen. At det jeg gjorde har hatt gevinst for noen. Jeg var hjemmearbeidende som jeg selv liker å tittelere meg. Noe som besto i en fulltidsjobb, med 7 barn til tider.

Jeg har tatt feile avgjørelser noen ganger og akseptert dette. Jentene mine har vært skuffet noen ganger over noen av mine valg som har vist seg ikke å høste frukter. Men vi og jeg har lært mere på godt og på vondt. Noe som nok er en del av livet, selv om jeg personlig mener jeg har høstet nok av de negative. Men så lenge jeg har tatt flest av de rette, har jeg valgt å ser nå at det går fremover.

Nå har jeg funnet roen, kjærligheten til barna og det som virkelig betyr noe. Gleden over å bruke tiden min på meg selv igjen, jeg visste nesten ikke hva jeg likte å gjøre på fritiden etter bruddet, men det tok ikke lang tid før jeg fant frem treningstøyet, turklærne og nå snart skiutstyret! Venninner og kosekvelder med god mat er også noe jeg storkoser meg med. Bøker og musikk er også børstet støvet av. Jeg koser meg og har det godt, ute fra det jeg"trodde" var komfortsonen....

Nettopp derfor velger jeg mitt valg, jeg beveger meg oftere ut av komfortsonen, jeg skal studere til høsten, oppleve og reise mer!

Ha en stålende dag!

.

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2017 kl.13:42

Jeg håper du får en fin Torsdag :-)

mittvakrehjem

05.01.2017 kl.16:50

Takk det samme ??

Skriv en ny kommentar