hits

01.01.2017

Da har jeg åpnet boken til året 2017 ..... jeg gleder meg allerede til hvordan jeg skal gjennomføre de ulike målene for året!

Året vi nylig har lagt bak oss, på godt og vondt... har vært for min del mye trist og skilsmissen har vært tøff. Men når en dør lukkes åpnes alltids en ny. Ikke at jeg er klar for noe nytt forhold, Men det er mange mål som skal nås for året 2017. Heldisvis har jeg en flott familie, barn som jeg elsker og barn som elsker meg. VI sammen skal få det enda bedre i år. Gleder meg til hverdagen sammen med de som er glad i meg og som jeg er glad i.

Jeg er også spent på hva som vil skje ute i verden, Trump vant valget i USA, bare det tyder på at ALT er mulig. Selv om jeg personlig og mange med meg er usikker iforhold til hva det kan bringe.. 2016, Britene sa nei til EU... Det var også året der oljeprisene doblet seg og det ble satt nye poengrekorder på børsen både i USA, Storbritannia og her hjemme. Begivenhetene står i k, Opec skal kutte i oljeproduksjonen, britene skal formelt utløse brexit og DT blir USAs president med de konsekvensene dette kan ha for økonomisk vekst, og det internasjonale samarbeidsklimaet.

Men vi må nok prøve å lev å gjøre det beste, ut av hver vår situasjon.

Jeg har fått meg ENDELIG et godt kamera, så håper jeg kan få tatt noen gode bilder etterhvert.

Dagen i dag har jeg og Amalie Linnéa kosa oss, sett film sammen og gått tur .

I morgen starter hverdagen endelig igjen. Jeg er klar! Er du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar