hits

Ensom

Føler du deg noen gang ensom? Det gjør jeg, noen ganger føler jeg meg ensom av helt naturlige årsker, noe som er helt greit.

Selv om det ikke er en god følelse, så trenger vi å kjenne litt på den også. Skilsmissen, den var både vond og tøff på sammetid. Jeg hadde ikke tid til å føle eller kjenne på alle tankene og følelsene som kroppen ble utsatt for på den tiden. Forsvarsmekanismen tok over.

Fire fantastiske barn som trengte meg ekstremt mye på den tiden og også nå i ettertid. Det var et sjokk for de også å leve oppi denne situsjonen som en skilsmisse er. Vet at de også følte på sorg og ensomhet.

Heldigvis har jeg et godt forhold til pappaen til jentene mine, sammen klarte vi å finne løsninger på hvordan vi skulle gjøre det best mulig, da jeg og min eks kom i skilsmisse. Er evig takknemlig for at jeg har et så flott samarbeid meg Roger, pappaen til jentene. Noe som er gullverdt for jentene sin del selvfølgelig. Ser også at jentene setter stor pris på dette. Vi er fleksible hele veien.

ENSOM

<3 De aller fleste føler seg ensom noen ganger, det er ikke kun de som er eldre som føler seg ensom.

<3 Om du er ung og føler deg ensom, kan man snakke med helsesøster på skole evt eller en god venn.

<3 Noe jeg har gjort når jeg vet at lillebror skal til pappaen sin. Da bruker jeg å være flink til å planlegge de dagene han er der. Jeg legger alltid inn en trening i løpet av dagen, så bruker jeg å avtale lunsj, kaffe eller middag med noen venninner eller noen i familien min. Jeg er evig takknemmlig for familien min, de er bare så støttende og gode. De har vært der for meg i motgang og i medgang. Sånn er vår familie, vi er kjærlige og omsorgsfulle. Om jentene ikke er på jobb, lager vi noe god mat hjemme. Musikk har jeg igjen begynt å lytte mere til. Lese en god bok, eller bare være helt alene.

Meditasjon har fast plass i timeplanen min , å jeg kjenner hvor ting begynner sakte med sikkert å finne tilbake hvor de hører hjemme. Viktig å ikke sitte på sofaen å synest synd på seg selv. Jeg har det fint, selv om jeg noen ganger kjenner ensomheten komme smygende. Noen ganger er det litt godt å kjenne på følelsene, å akseptere at jeg er litt lei meg en dag. Jeg er bare et menneske, ufullkommen som vi er.

Jeg har sluttet å lyge for meg selv og til andre: Nå sier jeg hvordan jeg egentlig har det. Ingen vits i å pynte på ting. Så har jeg en tøff periode eller føler meg ensom, da sier jeg det som det er.

Husk at delt smerte er halvert smerte. <3

Nå som juleferien nærmer seg, kjenner jeg selv på emosjonelle følelser/tanker. Dette blir første julen til lillebror uten mamma og pappa sammen.

4 kommentarer

10.12.2016 kl.19:55

Tror vi alle har disse tankene innimellom. Takk for du deler. Ha en flott lørdagskveld.

mittvakrehjem

10.12.2016 kl.21:51

Tusentakk????ha en fin kveld du også.

Silje

10.12.2016 kl.22:27

Fint innlegg Trine. Mitt motto er at "enten så går det over, eller så går det bra" Godt å tenke på om man har en vanskelig periode. Og det har vi jo absolutt alle etter tur. God Jul <3

mittvakrehjem

10.12.2016 kl.22:42

Tusentakk Silje ?? God Jul til deg og dine.

Skriv en ny kommentar