hits

Jåleri på B.A.D.E.T

I dag har jeg vasket badet, å det er ikke noen tvil om at på badet oppholder jeg meg en god del. Jeg og også mine jenter liker seg på badet. Det er vel alle jenter som stort sett gjør. Vi diller og daller mye der. Steller oss, sminker oss å synger litt i dusjen. Å her er det ikke noe å utsette på akustikken.. så musikken bruker å få være med på badet hos oss.

Litt stæsj på badet hører selvsagt med.

Jeg har alltid Voluspa duftlys på badet. Der er det mange mange herlige dufter, min favoritt er Crisp Champagne Votive Candler. Duften av tørr champagne bandet med vanilje og eik sprer seg i rommet. Voluspa er laget av kokos og aprikosvoks som også er miljøvennlig og allergivennlig . Lysene inneholder ikke palmeolje.

Baderomsinnredningen er praktisk og rommer mye. Designer er stilrent og moderne . Vasken er helstøpt og har en lekker kran som gir assosiasjoner ... fossefall.

Denne Riviera Maison toalettrullholderen er super, her slipper vi å plutselig gå tom for toalettpapir. For denne rommer mange doruller.

Jeg er vokst opp med badekar og kjenner jeg savner det her i vårt nye hus. Men mulighetene er heldigvis tilstede på et annet rom som skal bli omgjort til bad/ vaskerom. Så gleder meg til å få evt et badekar eller evt så blir det et Jacuzzi på terrassen til våren.

Roser hører absolutt til på badet, de er dekorative. Selvsagt sammen med mitt hudpleieprogram fra Mary Kay. Fantastiske produkter som virkelig dekker mine og mange mange andre kvinner og menn sine individuelle behov.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar