hits

Greengate servise blandet med Spode

Jeg elsker Greengaate, det finnest i så mange farger, mønster, og fasonger. Samtidig er det utrolig hyggelig at de kan kombineres sammen de aller fleste av de.

Her er de søte lattekoppene og muggen som jeg fikk av Martine Vendela da jeg hadde bursdag. Hun kan å kjøpe gaver, å vet nøyaktig hva jeg liker♥ vi to er like på så mange områder♥ Takk søte snille du. 

Den rosa asjetten og krusen med hvite prikker kjøpte jeg på en butikk på nett, husker ikke hva den heter. Men de er jo også nydelig å kombinere♥ Bestikket kjøpte jeg på Europris, samt dekkefatet i kurv. 

Her Greengate i blått, desverre selger de ikke dette mønsteret lengre. Har du slike Asjetter eller kopper ? kjøper jeg gjerne av deg ♥

Spode det blå fatet er også nydelig å kombinere, jeg liker at de asjetter, fat , kopper etc kan kombineres. Alt trenger ikke å være likt, bare fargene stemmer og at intryk♥et ikke blir rotete. Spode er en klassiker, som jeg har i middagstallerken, fat, skåler, serveringsfat etc. De kommer nok alltid til å bli på markedet. 

Potetball middagen vår på Torsdag ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar